Rólunk

Senki ne legyen egyedül, vagy magányosan. 

Kik vagyunk?

A SeniorService csapatának küldetése nem más, minthogy támogassa azokat az idős embereket, akik egyedül élnek, és nehezebben boldogulnak ezekben a kétségkívül rendkívül nehéz időkben.

Társadalmunk rengeteg idős tagja él egyedül:
vagy azért mert már nincsenek rokonai, vagy mert a gyerekek, unokák távolra, esetleg külföldre költöztek.

Segítség, támogatás, jó szó nélkül élik napjaikat.

“Víziónk egy olyan világ, ahol soha senki sem olyan idős, hogy barátokat szerezzen, és élvezze a társas lét örömeit, tiszta, és ápolt környezetben.”

A SeniorService fő küldetése, hogy segítsen azoknak az idősebb embereknek, akiknek kevés családtagjuk vagy barátjuk van, vagy azok is messze élnek házi segítségnyújtás, takarítás vagy egy kis beszélgetés formájában.

Kollégáink erkölcsi bizonyítvánnyal, nagyfokú empátiával és referenciákkal rendelkeznek, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az idősek megbízzanak bennünk a családtagok pedig keressék szolgáltatásainkat.

Természetesen az idősek, saját maguk is megtehetik, hogy előfizetnek, de a fiatalok is meglephetik szeretteiket, hogy amikor találkoznak minőségi, szeretetteljes időt tudjanak együtt tölteni, ne a takarítással bevásárlással kelljen foglalkozniuk. Szolgáltatási területünk: Székesfehérvár és környéke (30 km). 

A SeniorService csapata olyan emberekből áll, akiknek fontos, hogy idősebb, már sokat megélt emberek is méltó, tiszta, egészséges környezetben élhessenek, fogadhassák vendégeiket, családtagjaikat.

Ennek érdekében cégünk három szolgáltatási csomagot állított össze, melynek részleteit az Csomagok menüpontban részletezzük.

Szolgáltatásunk lényege, hogy a cégünk által adott szolgáltatás, legyen az bevásárlás, takarítás, beszélgetés, programszervezés lehetőleg ne az idősek pénztárcáját terhelje, hanem a fiatalabb családtagok, rokonok segítsék idős szeretteiket azzal, hogy előfizetnek szolgáltatásainkra.

Nézze meg ellátási csomagjainkat!

Share This